Diensten

Optioneel diensten

Alarmopvolging via VMB
VMB Security & Services houdt zich bezig met de meest uiteenlopende beveiligingsoplossingen en de daarbij behorende technische aspecten. Een dienstverlening die volledig is afgestemd op uw wensen en eisen.

Ze beschikken over veel kennis, jarenlange ervaring en de juiste mensen. Ze zijn flexibel, ondernemend en innovatief. U kunt altijd rekenen op een perfecte samenwerking. Ze hebben namelijk maar één doel voor ogen: dat u tevreden bent!

Afvalinzameling private kavel via Scherpenzeel
Afval wordt door de meeste mensen als ongewenst beschouwd. Als iets zonder waarde. Van Scherpenzeel denkt daar heel anders over. Zij maken er zelfs graag iets moois van.
Scherpenzeel is gespecialiseerd in het vernietigen van bedrijfsgevoelige informatie, waarbij de risico’s voor uw onderneming tot nul gereduceerd worden. De vernietiging vindt plaats in ons ultramodern vernietigingsbedrijf Leidsche Rijn waar al uw mogelijke informatiedragers conform de DIN-norm 32757-1 veiligheidsklasse 3 worden vernietigd.

Sinds 1945 is G. van Scherpenzeel begonnen met de verwerking en recycling van oud papier, wat nu nog steeds een specialisme van ons is. Door de jaren heen hebben wij onze recyclingactiviteiten verder uitgebreid door een totaalpakket te bieden voor al uw soorten afvalstromen, zoals bedrijfsafval, chemisch afval en EPS (piepschuim) etc. met altijd als uitgangspunt Maatschappelijk Verantwoord en Betrokken Ondernemerschap.

Groenvoorziening private kavel via Scholman
Jos Scholman bedrijven is o.a. gespecialiseerd in het onkruidvrij maken en houden van verschillende soorten verhardingen. Zij gebruiken hiervoor 4 methoden, te weten: borstelen, föhnen, chemische bestrijding met dopmethode en veegwerkzaamheden. Zij combineren een geavanceerde (‘e’ weghalen) machinepark met de kunde en vaardigheid van hun medewerkers en de zorgvuldige structurering van hun bedrijfsvoering om alle projecten tot een succes te maken. Door de hoge mate van betrokkenheid is Jos Scholman bedrijven een betrouwbare partner om samen met u uw gewenste eindresultaat te behalen.

Gladheidbestrijding private kavel via Scholman
Uiteraard is het mogelijk om de gladheid te bestrijden (schuiven/strooien) op uw private kavel. Heeft u als ondernemer hiervoor interesse, dan is een mailtje aan parkmanagement@sweco.nl al voldoende.

Laatste nieuws

Twitter Button
Eikenprocessierups aangetroffen
In diverse eikenbomen op ons terrein zijn eikenprocessierupsen aangetroffen. De besmette bomen zijn herkenbaar...
Zaterdag 2 juni - 40UP Zomerfestival
Zaterdag 2 juni 2018 zal wederom het 40UP Zomerfestival (muziekfestival met diverse podia) gehouden worden. Hoe...
Stakingsdreiging 30 april en 1 mei!
Onderstaand bericht ontvingen wij van U-OV. Het is onze missie om onze reizigers op een fijne, comfortabele...
» Alle berichten lezen